Olje za zobe

RINGANA - OLJE ZA ZOBE

Vrednostni
boni

Vrednostni boni
 

RINGANA - OLJE ZA ZOBE

12,20 €

100 % NARAVNO, 100 % SVEŽE IN 100 % NEVERJETNO! 
Olje za zobe iz Ringane je popoln nadomestek zobni pasti. Vsi, ki ga preizkusijo prvič, pravijo, da takšnega občutka svežine in čistoče v ustih še niso doživeli! ZOBNI KAMEN se skoraj "topi" pod težo neverjetno naravnih in učinkovitih sestavin v izdelku, zobje pa so iz dneva v dan bolj beli!


Olje je 100 % NARAVNO in TO TAKO ZELO, DA GA LAHKO IMAŠ ZA MALICO! 
V zobnem olju Ringana so združene sodobne raziskave, ajurveda in ruski način čiščenja ustne votline. Izvlečki iz zelišč ščitijo občutljivo ustno votlino pred draženjem, kariesom, parodontozo in skrbijo za svež dah! Olje za zobe Ringana je prejemnik certifikata ECOCERT, kar pomeni, da so vse sestavine v izdelku naravnega izvora! Olje lahko uporabljajo tudi OTROCI, od 4. leta dalje!


ČE ŽELITE PREIZKUSITI TESTER, NAM PIŠITE MAIL.


SESTAVINE, KI NAREDIJO IZDELEK EDINSTVEN:
- sezamovo olje
- olje zvezdastega janeža
- olje iz listov cimeta
- limonino olje


UPORABA ► Zobno olje nanesite na zobno ščetko in ščetkajte zobe, kot ste to počeli do zdaj. Ali pa, ker je olje sorazmerno tekoče, vam svetujem, da se poslužujete uporabe s čajno žličko. Olje nanesete na čajno žličko, le-to daste v usta, olje razmažete z jezikom po zobeh in nato zobe ščetkate. Po ščetkanju usta in ustno votlino sperite z vodo!


!!POMEMBNO: ► Ko naročite zobno olje je le-to na vaš naslov poslano izključno SVEŽE iz proizvodnje. Olje se ne prodaja iz zaloge, ne stoji na policah ali v skladišču. ► TO JE RINGANIN MOTO► Če je izdelek narejen iz svežih sestavin, lahko deluje, sicer ne! Le sveže sestavine so AKTIVNE in samo takšne lahko odpravijo naš problem!


+ -

Opis

Podorobnosti

Količina: 125 ml

UPORABA ► Zobno olje nanesite na zobno ščetko in ščetkajte zobe, kot ste to počeli do zdaj. Ali pa, ker je olje sorazmerno tekoče, vam svetujem, da se poslužujete uporabe s čajno žličko. Olje nanesete na čajno žličko, le-to daste v usta, olje razmažete z jezikom po zobeh in nato zobe ščetkate. Po ščetkanju usta in ustno votlino sperite z vodo!

!!POMEMBNO: ► Ko naročite zobno olje je le-to na vaš naslov poslano izključno SVEŽE iz proizvodnje. Olje se ne prodaja iz zaloge, ne stoji na policah ali v skladišču. ► TO JE RINGANIN MOTO► Če je izdelek narejen iz svežih sestavin, lahko deluje, sicer ne! Le sveže sestavine so AKTIVNE in samo takšne lahko odpravijo naš problem!

Zakaj izbrati ravno RINGANA OLJE ZA ZOBE? ► KER JE RINGANA KOZMETIKA BREZ SKRIVNOSTI! Je ena sama narava, bio in popolnoma sveža kozmetika, brez konzervansov in neljubih sintetičnih dodatkov! Vsi Ringanini proizvodi so izključno iz čistih rastlinskih učinkovin in so veganski (v njih ni sledov lanolina, mleka, jajc, niti medu), brez vsakršnih dodanih dišav ali ojačevalcev okusa; imajo natanko takšno barvo in takšen okus, kakršnega si je zamislila NARAVA. Gojene surovine so izključno iz trajnostne, kontrolirane biološke pridelave, dozorene na soncu, določen delček surovin pa se ne da gojiti in je nabran v divjini. Poleg njih se v proizvodnji uporablja samo še sveža, oživljena izvirska voda. POMEMBNO ► Predelava surovin poteka v inovativni, visoki tehnologiji, zaradi katere se maksimalno ohrani vrednost učinkovin ter doseže neprimerljiva kakovost in učinkovitost. Patentiran postopek RINGANA-Freeze-Dry (RFD®) na edinstven način ohranja dragocene vitalne snovi iz sadja in zelenjave. Vsi proizvodi so na koncu podvrženi strogi kontroli in testiranjem. Na tej poti nastaja mali, a pomemben prispevek k celostnemu, z naravo povezanemu življenju. Poleg tega je to dokaz, da so učinkovitost, etičnost in luksuz vsekakor združljivi.

Kozmetika ima certifikat nemškega instituta LACON, za ekološko proizvodnjo.

PODROBNEJŠA SESTAVA IZDELKA: SESAMUM INDICUM SEED OIL* (SEZAMOVO OLJE), HYDRATED SILICA (HIDRIRANA SILIKA), XYLITOL (BREZOV SLADKOR), MENTHA ARVENSIS LEAF OIL* (OLJE METE), SILICA (SILIKA), MENTHOL* (MENTOL IZ JAPONSKE METE), CURCUMA XANTHORRHIZA ROOT EXTRACT* (PROTIVNETNA UČINKOVINA IZ JAVANSKE KURKUME), ILLICIUM VERUM FRUIT OIL* (OLJE ZVEZDASTEGA JANEŽA), CITRUS LIMON PEEL OIL* (OLJE LIMONE), CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL* (OLJE CIMETA), EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL* (OLJE EVKALIPTA), EUGENIA CARYOPHYLLUS FLOWER EXTRACT* (IZVLEČEK CVETOV NAGELJNOVIH ŽBIC), COMMIPHORA ABYSSINICA GUM OIL (OLJE MIRE), SALVIA LAVANDULIFOLIA HERB OIL*(OLJE ŽAJBLJA), DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE (UČINKOVINA IZ SLADKEGA KORENA), ELAEIS GUINEENSIS FRUIT EXTRACT (NARAVNI TOKOFEROLI IN TOKOTRIENOLI), EPIGALLOCATECHIN GALLATE (IZVLEČEK IZ ZELENIH LISTOV ČAJA), ASCORBYL PALMITATE (SPOJINA VITAMINA C IN RASTLINSKE MAŠČOBNE KISLINE), TOCOPHERYL ACETATE (NARAVNI VITAMIN E ACETAT), AQUA (VODA), LIMONENE°, CINNAMAL°, EUGENOL°, LINALOOL°

LEGENDA: *°

*SESTAVINE IZ KONTROLIRANE BIOLOŠKE PRIDELAVE

°SESTAVINA NARAVNIH ETERIČNIH OLJ

NI PRIMERNO ZA OTROKE, MLAJŠE OD 4 LET. PRED UPORABO DOBRO PRETRESITE.

Predviden rok dostave 5-10 delovnih dni po prejemu plačila (plačilu predračuna ali nakazilu preko PayPalla).

Dodatne lastnosti

Dodatne informacije

Narejeno v Sloveniji Ne
Velikost številčno Ne

Oznake

Tagi artikla

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.