Ringana Sport

SPORT PUSH - kapsule za največjo zmogljivost pri športu

Ostali artikli

SPORT PUSH - kapsule za največjo zmogljivost pri športu

55,00 €

RINGANA SPORT push formula na NARAVEN NAČIN aktivira energijske rezerve in je zelo posebna kombinacija edinstvenih močnih antioksidantov za zaščito pred prostimi radikali. Pycnogenol je izvleček iz francoskega pomorskega bora in je eden izmed najmočnejših naravnih lovilcev prostih radikalov, krepi imunski sistem ter krepi stene žil in kapilar. 

+ -

Opis

Podorobnosti

Uporaba: Zaužijte 6 kapsul eno uro pred športom z nekaj tekočine. Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Kapsule vsebujejo kofein (200 mg kofeina/dnevni odmerek). Prehransko dopolnilo ni primerno za nosečnice.
Vsebina paketa: 90 kapsul
Ključne sestavine v izdelku: izvleček iz grodznih semen, kofein, izvleček iz lubja francoskega pomorskega bora, izvleček olivnega olja, izvleček melone 100 % rastlinskega porekla

Ringana prehranska dopolnila imajo certifikat uveljavljenega nemškega instituta LEFO, ki preverja njihove sestavine in recepturo, kar je med drugim jamstvo za visoko kakovost, pravilno doziranje in pravilno označevanje vsakega posameznega proizvoda. RINGANA je bila v letu 2010 odlikovana z nagrado TRIGOS, ki je nekakšen avstrijski »Oskar« za trajnostno usmerjeno podjetništvo in nagrajuje podjetja z odgovornostjo.

Predviden rok dostave 5-10 delovnih dni po prejemu plačila (plačilu predračuna ali nakazilu preko PayPalla).

Več informacij o izdelku -> TUKAJ

Dodatne lastnosti

Dodatne informacije

Narejeno v Sloveniji Ne
Velikost številčno Ne

Oznake

Tagi artikla

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Ostali artikli

Povezani artikli